Nationale Burendag

Dit jaar nam de Mussenbuurt weer deel aan de Nationale Burendag, ditmaal gevierd op zaterdag 23 september.

 

Na het opbouwen en inrichten van de tent ’s morgens, kon rond 12.00 uur de Burendag beginnen met een gezellige en gezamenlijke lunch. Na de lunch werd de eerste ronde van het rad van fortuin gespeeld met leuke prijzen. Hierna stond de onthulling van het naambord, wat geplaatst gaat worden bij de speeltuin, op het programma. Ook was er een fotospeurtocht

uitgezet langs de verschillende speeltuinen in de buurt. Dit met doel om inspiratie op te doen over de verschillende speeltoestellen die er zijn en om een idee te krijgen welke nieuwe speeltoestellen we eventueel kunnen gaan plaatsen bij ons in de speeltuin.

 

Nadat iedereen na het lopen van deze speurtocht weer terug was, kon hierover doorgepraat worden in de tent. Alle opties, ideeën en mogelijkheden gaan we nu bekijken en nemen we mee in ons eerst volgend overleg. Als afsluiting was onder het genot van een hapje en een drankje de 2de ronde van het rad van fortuin, waar weer net zo enthousiast als de eerste keer aan mee werd gedaan.

 

Het was weer een gezellige, leuke en geslaagde Burendag met en voor de buren. Waarbij we buren hebben mogen verwelkom die ieder jaar gezellig de Burendag met ons mee komen vieren, maar waarbij we ook nieuwe buren hebben mogen begroeten.